Ski tilbehør & Skiudstyr

Hos Jyskskilager tilbyder vi dig et bredt sortiment af alt det ski tilbehør, som du har brug for til din næste skiferie. Vi har et ønske om at kunne tilbyde dig kvalitet ned til den mindste detalje. Af samme årsag er vores sortiment nøje udvalgt med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for dig. Ski tilbehør er altafgørende for en succesfuld dag på pisten og ikke mindst for din egen sikkerhed.

SPY Doom Snow Goggles – Fatigue

Se mere her…

SPY Doom Snow Goggles – Black

Se mere her…

SPY Doom Snow Goggles – Essential White

Se mere her…

SPY Cadet Snow Kids Goggles

Se mere her…

SPY Getaway Goggles hvid

Se mere her…

SPY Getaway Goggles sort

Se mere her…

Rossignol RPG Strap Rygskjold – Voksen

Se mere her…

Rossignol RPG Strap Rygskjold – Junior

Se mere her…

Bootdoc Comfort S7 Mid Sål

Se mere her…

Bootdoc Quick Foam

Se mere her…

Rossignol Visor Dual Lense – Black

Se mere her…

Rossignol Visor Lady Single Lense

Se mere her…

Rossignol RH2 HP – Black

Se mere her…

Relax Stealth Ski Helmet

Se mere her…

Relax Wild ski hjelm neon

Se mere her…

Relax Wild ski hjelm hvid

Se mere her…

Relax Wild ski hjelm sort

Se mere her…

Stöckli Carbon stave

Se mere her…

Elan Explore Black Poles

Se mere her…

Elan Explore White Poles

Se mere her…

Elan Explore Silver Poles

Se mere her…

Isidro GTX handsker

Se mere her…

Reusch Frank GTX Handsker

Se mere her…

Reusch Sabine R-TEX XT Handsker

Se mere her…

Reusch børneskiluffe

Se mere her…

Gør din oplevelse bedre

Spændingen stiger, og sommerfuglene vokser i maven. Det er tiden, hvor man komme ud og bruge kroppen på den bedst mulige måde nemlig på skiene. For at gøre fornøjelsen endnu større, så skal man have det helt rette ski tilbehør til rådighed. Oplever man problemer med at holde varmen eller en forkert pasform, så inviterer man kulden ind og ikke mindst risikoen for skader og lignende. Selvom skiferie og skiløb har stor interesse, så er det ikke altid uden fare. Derfor kan det altid anbefales, at man aktivt gør en forskel for at skabe en bedre oplevelse for en selv i købet af kvalitets ski tilbehør.

Vælg dit ski tilbehør med omhu

Når man er på udkig efter nyt ski tilbehør, så er det altid en hovedregel, at man skal finde udstyr, der passer til ens eget behov og niveau. På denne måde vil man få mest muligt ud af tilbehøret og ens skiløb. Med det helt rigtige udstyr skaber man de bedste forudsætninger for en succesfuld oplevelse. Det kan endvidere varmt anbefales, at man får krydset følgende af på ens pakkeliste:

Brugen af skibriller giver et markant bedre udsyn ligesåvel, som de beskytter mod kulden. I tilfælde af snevejr eller andet, så vil det nedsætte udsynet, og uden ski briller vil man samtidig nedsætte sikkerheden for en selv og dem omkring en. Det vigtigste i købet af nye skibriller er ens egne mål og niveau. Det er med til at sætte rammerne for hvilken type skibrille, der vil gøre forskellen for netop dig.

Det kolde vejr og lange dage kan sætte sine spor, derfor vil man ikke gå galt i byen med et par kvalitet skihandsker. Ofte er det et spørgsmål om præference, om man vælger handsker eller luffer. Hvis man har let til kulde vil det dog anbefales at vælge et par luffer. Vigtigst er dog, at man kan holde hænderne varme på selv de koldeste dage.

Brugen af en skihjelm er helt essentielt i forbindelse med skiløb. I købet af en ny skihjelm skal man huske at have størrelse, sikkerhed og funktioner i tankerne, da netop disse faktorer sikrer dig den perfekte pasform. Afhængigt af ens niveau vil der være skihjelme, der passer bedre end andre. Det kan dog til enhver tid anbefales at bruge skihjelm for ens egen sikkerhed.

Det varierer ofte på baggrund af niveau, om man anvender skistave. De kan dog være meget effektivt ned ad bjergene eller som transporthjælp. Her er kvaliteten afgørende for, at man ikke bøjer eller knækker ens skistave.