Stöckli ski

Ski er en videnskab i sig selv, og derfor kan det også være svært at navigere rundt i det helt rigtige skiudstyr. Stöckli ski er udviklet til alle skiløbere, som ønsker kvalitet og et godt skiløb hver gang. Gennem mange års erfaring og innovativ tilgang til konstruktionerne tilbyder Stöckli i dag et bredt sortiment af ski for at have noget til enhver af deres kunder.

I investeringen i et par Stöckli ski får man meget mere end blot ski, man sikrer sig tværtimod mange års fantastisk skiløb. Kvalitets materialerne giver en imponerende holdbarhed og slides i langt mindre grad sammenlignet med andre ski. Ligeledes vil sålen glide bedre og holde længere mellem hver voksning. Det vil tydeligt kunne mærkes fra første tur på dine helt nye og professionelle Stöckli ski.


Laser AR med DXM13 binding

Se mere her…


Laser SC med SRT12 Binding

Se mere her…


Laser SX med SRT12 Binding

Se mere her…


Laser MX med SRT12 binding

Se mere her…


Laser CX med SRT12 Binding

Se mere her…


Laser AX med XM13 binding

Se mere her…


Axis Motion med SRT speed binding TILBUD

Se mere her…


Axis Pro med SRT binding TILBUD

Se mere her…

Laser GS med SRT12 Binding

Se mere her…

Laser SL med SRT12 Binding

Se mere her…

OTREE Motion med SRT speed binding

Se mere her…

Guide til dine nye Stöckli ski

Kulden og de fantastisk oplevelser kalder på dig, og du kan ikke vente med at komme afsted. Der er dog nogle forudsætninger, som har stor betydning for dine fremtidige skioplevelser, og det er de helt rigtige ski. Derfor kan man med fordel indtænke følgende i sit valg af ski

  • Egenfærdighedsniveau
  • Højde og vægt
  • Type skiløb

I forbindelse med skiløb er det altid afgørende at finde udstyr, der passer til ens eget niveau for at få den bedst mulige oplevelse. Ligeledes er det vigtig hverken at begrænse sig selv eller tage for mange chancer, men i stedet at finde de ski, som vil støtte dig og give dig en succesfuld oplevelse på pisten.

Den enkelte skiløbers højde og vægt er afgørende i valget af de rigtige Stöckli ski. På samme vis, som overtøj og lignende, så skal ens ski være tilpasset den enkelte. Det vil give et godt skiløb, og samtidig være for egen sikkerhedsskyld.
Endvidere er typen af skiløb vigtig at have i sine overvejelser. Stöckli fremstiller ski til mange niveauer og skiløb, men blandt andet er LASER linjen til slalomski, der giver dig muligheden for små sving og høj fart, så du for alvor kan mærke adrenalinen pumpe.

Historien bag Stöckli

Tiderne har ændret sig, og det har skiudstyret bestemt også. Den populære skiproducent Stöckli blev startet for over 80 år siden af manden med samme navn Josef Stöckli. Han startede beskedent med at producere ski lavet af træ til eget brug. Hans unikke håndværk skabte dog stor interesse fra befolkning, og han startede derfor i 1935 den i dag anerkendte virksomhed Stöckli.

Josef var en passioneret mand, som altid ønskede at forbedre håndværket for hans kunders fornøjelse. Han eksperimenterede specielt med forskellige materialer for at skabe den bedste køreoplevelse. Allerede i 1965 kunne Josef præsentere sine kvalitets ski i plastik, som gav den optimale køreevne. Der var ikke plads til at gå kompromis med hverken materiale, kvalitet eller performance. I mange år beholdt Josef Stöckli sågar sin egen tradition om, at han personligt testede alle nye modeller for at godkende dem til salg. Fortsat i dag har virksomheden stor respekt for håndværket. De producerer deres håndlavede ski hjemme i Schweiz.