Skihjelme

Skiløb er en udbredt og elsket aktivitet for både voksne og børn, hvor sikkerheden skal være optimal. Vejrforholdene og omgivelserne skaber rammerne for ens skiløb, men det er ens udstyr, som skaber sikkerhed og performance. Det kræver, at man i investeringen af en ny skihjelm har sine egne mål og behov i mente for at finde den helt rigtige. Skihjelme er helt essentiel for ens egen sikkerhed, lige såvel skaber den mange praktiske fordele, som man ikke vil være foruden.

Rossignol Visor Dual Lense – Black

Se mere her…

Rossignol Visor Lady Single Lense

Se mere her…

Rossignol RH2 HP – Black

Se mere her…

Relax Stealth Ski Helmet

Se mere her…

Relax Wild ski hjelm neon

Se mere her…

Relax Wild ski hjelm hvid

Se mere her…

Relax Wild ski hjelm sort

Se mere her…

Brug hovedet

Der er intet skiløb uden skihjelm. Af samme årsager er der udviklet mange forskellige skihjelme for at sikre den optimale sikkerhed for dig og dine behov. Der skelnes blandt andet mellem skiløbere og snowboardere. Fælles for alle tilfælde er, at man skal brug hovedet og ikke vær dumdristig. Uheld uden skihjelm ses hvert år, og det kan have store konsekvenser. Selve designet og konstruktionen af skihjelme er udviklet til at beskytte hovedet, lige såvel som skabe varme og beskyttelse mod vind og vejr. Vi hos Jyskskilager tilbyder derfor dig et sortiment af skihjelme, som sikrer dig komfort, sikkerhed og kvalitet.

Guide til skihjelme

En alsidig skihjelm består af en ydre skal af hårdt plastik og dertil en indre polstring. Heraf er det muligt at finde mange skihjelme i diverse farver og former samt vigtigst af alt kvaliteter. Der er dog en række faktorer, som er helt afgørende for, at man vil få mest muligt ud af sin brug af skihjelm. De vigtigste faktorer er følgende:

· Størrelse
· Sikkerhed
· Funktioner

Først og fremmest så er det alt afgørende, at man anvender en skihjelm, som passer til ens egne mål. Man kan derfor med fordel måle omkredsen af ens hoved. Der måles lige over ørene for at få det rigtige mål. Der er en del skiløbere, som foretrækker at have en hue under hjelmen, som også skal indregnes i målingen. Hjelmens fit og størrelse skal sidde helt tæt til hovedet. Det vil også sige, at hvis man ryster eller rykker på hjelmen, så må den ikke kunne rykke sig separat fra hovedet.

Skihjelme skal have de rigtige certificeringer for at tilbyde dig den optimale sikkerhed. På internationalt og europæisk plan, så vil der være sikkerhedsstandarder til producenterne. I mange tilfælde vil det ikke være noget problem, da de fleste mærker har inkorporeret dette i deres design. Hos Jyskskilager gør vi en dyd ud af at tilbyde dig den rigtige sikkerhed, så der ingen bekymringer er.

I de sidste år er der blevet udviklet skihjelme med forskellige funktioner, der skal gøre oplevelsen bedre for dig. De mest essentielle er ventilation og polstring, der vil forbedre din køreoplevelse. Ventilationssystemer kan være manuelle for at give muligheden for justering afhængigt af omgivelserne og vejret. Polstringen af skihjelmen vil sikre varme og komfort, men skal konstrueres i forhold til ventilationen.

Kend reglerne

Det kan variere fra skipark til skipark, om det er påkrævet at bære skihjelm. Det er lovmæssigt ikke et krav for voksne at anvende hjelm, men det vil til enhver tid anbefales. Både for at være et godt eksempel for børn og unge, men i høj grad for ens egen sikkerhed.