Ski briller

En succesfuld dag på pisten opnår du med det rigtige udstyr, der skaber sikkerhed og kontrol. Her er ski briller og ski goggles essentielle for et klart og optimalt udsyn uanset vind og vejr. I investeringen af nye ski briller eller googles vil ens egne mål og niveau have stor betydning i selve købet. Endvidere anvendes ski briller ikke kun for ens egen skyld, men ligeledes for den fælles ansvarlighed og sikkerhed for de resterende skiløbere på pisten.

SPY Doom Snow Goggles – Fatigue

Se mere her…

SPY Doom Snow Goggles – Black

Se mere her…

SPY Doom Snow Goggles – Essential White

Se mere her…

SPY Cadet Snow Kids Goggles

Se mere her…

SPY Getaway Goggles hvid

Se mere her…

SPY Getaway Goggles sort

Se mere her…

Fornøjelsen er din

Kulden og vinden i luften mærkes, og adrenalinen pumper. Ens skiløb og oplevelse på sneen er alt afhængig af det rigtige udstyr, som skaber de bedste forudsætninger for en succesfuld dag. Ski briller og goggles giver et markant bedre udsyn, som skaber en øget fornøjelsen på pisten. I tilfælde af tåge eller snevejr vil ens udsyn blive forværret og nedsætte sikkerheden for dig og dem omkring dig. Vi hos Jyskskilager ønsker derfor at tilbyde dig et sortiment af kvalitets ski briller, som passer til dig og dine behov

Guide til nye ski briller

For at finde det helt rigtige par ski briller, så er der en række faktorer og muligheder, som gør sig gældende. En vigtig og afgørende del af brugen af ski goggles er at beskytte mod kulden og give et klart udsyn. Det kan dog variere afhængigt af ens egne mål og niveau på sneen, hvilke ski briller der er de helt rigtige. Følgende er alle faktorer, som kan variere fra ski brillerne

· Linsetype
· Størrelse
· Linsefarve

En af de første ting, som man skal vælge, er linsetypen. Det handler i overvejende grad om hvilket terræn og omstændigheder, som man kører i. Foretrækker man at køre i solskinsvejr, og undgår man vidt muligt tåge og sne, så vil det være en solskinslinse, som er det optimale. Endvidere hvis man kører i alt slags vejr i mange dage, så er det mere anvendeligt med en allroundlinse. Heri vil der indenfor begge kategorier være features som UV-beskyttelse og polariseringen, der er af nyere linseteknologi for at skabe de bedste forudsætninger for ens performance.

I forbindelse med størrelsen, så er hovedreglen, at ens ski goggles skal passe med kanten af hjelmen og næsen. I tilfælde af at størrelsen er for stor til ansigtet, så vil næseryggen blive mast, hvilket vidt muligt skal undgås. Endvidere i tilfælde af et par små goggles vil man begrænse ens udsyn, og kulden vil opleves yderst ubehageligt mellem hjelm og brille.

 

Linsefarven er afgørende i forhold til hvilke forhold de er bedst anvendelige til. Den pågældende UV- beskyttelse vil ofte være en forbindelse med linsefarven. Disse to faktorer kombineres for at skabe det bedste udsyn til vejrforholdene og omgivelserne.

 

Dagligdagsbriller

Anvender man briller med styrke på dagligbasis, så skal man vælge ski briller eller ski goggles, som har plads til disse. Her er der udviklet specielle ski briller til formålet, hvor der er skabt plads til brillestangen. Endvidere vil det være muligt i forbindelse med goggles med stort udsyn at have plads til briller. Det er dog en smagssag, og man kan med fordel undersøge ens muligheder nærmere.