Elan ski

Ski er en videnskab i sig selv, og derfor kan det også være svært at navigere rundt i det helt rigtige skiudstyr. Elan ski er udviklet til alle skiløbere, som ønsker kvalitet og et godt skiløb hver gang. Gennem mange års erfaring og innovativ tilgang til konstruktionerne tilbyder Elan i dag et bredt sortiment af ski for at have noget til enhver af deres kunder.

Insomnia Black Edition

Se mere her…

Amphibio 16 Ti FX

Se mere her…

Wingman 82 CTi FX

Se mere her…

Wingman 78 Ti PS

Se mere her…

Element LS

Se mere her…

Waveflex race LS

Se mere her…

Amphibio 14 Ti FX

Se mere her…

Amphibio 12 C PS

Se mere her…

Guide til dine nye Elan ski

Kulden og de fantastiske oplevelser kalder på dig, og du kan ikke vente med at komme afsted. Der er dog nogle forudsætninger, som har stor betydning for dine fremtidige skioplevelser, og det er de helt rigtige ski. Derfor kan man med fordel indtænke følgende i sit valg af ski

  • Egenfærdighedsniveau
  • Højde og vægt
  • Type skiløb

I forbindelse med skiløb er det altid afgørende at finde udstyr, der passer til ens eget niveau for at få den bedst mulige oplevelse. Ligeledes er det vigtig hverken at begrænse sig selv eller tage for mange chancer, men i stedet at finde de ski, som vil støtte dig og give dig en succesfuld oplevelse på pisten.

Den enkelte skiløbers højde og vægt er afgørende i valget af de rigtige Elan ski. På samme vis, som overtøj og lignende, så skal ens ski være tilpasset den enkelte. Det vil give et godt skiløb, og samtidig være for egen sikkerhedsskyld.
Endvidere er typen af skiløb vigtig at have i sine overvejelser.